petro-bouwtekeningen.nl | Over PETRO
6
page,page-id-6,page-template-default,ajax_updown_fade,page_not_loaded,,large,shadow3

Over PETRO

PETRO VAN DER KUIL
M ijn naam is Petro van der Kuil en ik heb jaren ervaring als zelfstandige ondernemer in het ontwerpen en tekenen van kleine tot middelgrote gebouwen voor wonen en utiliteit. Na mijn opleiding als bouwkundige heb ik jaren voor kleine tot middelgrote architectenbureaus gewerkt. Ik hield en houd me bezig met het vertalen en detailleren van esthetische ontwerpen tot een compleet bouwkundig ontwerp voor de nodige aanvragen, aanbestedingen en uitvoering.

LAAT MIJ UW IDEEEN VERTALEN NAAR UW DROOMWONING OF BEDRIJFSPAND

Petro

MIJN KERNWAARDEN

Het realiseren van nieuwbouw of een verbouwing is een samenwerking tussen de opdrachtgever met een wens enerzijds en mij anderzijds om tot een resultaat te komen waar u gelukkig in kunt verblijven en waarvan ik kan zeggen dat ik uw wensen zo economisch mogelijk voor u heb vertaald. Ongeacht of u een grote onderneming heeft dat een nieuw bedrijfspand wil realiseren of een particulier bent die een woonhuis, kleine verbouwing of renovatie wil laten uitvoeren, iedereen krijgt bij mij dezelfde aandacht.

EEN GOEDE VOORBEREIDING EN DUIDELIJKE AFSPRAKEN ZORGEN VOOR RUST TIJDENS HET BOUWPROCES

VOLLEDIGE ONDERSTEUNING

Mocht er voor uw ver-/nieuwbouw project een vergunning aanvraag nodig zijn, kan ik u bijstaan met goede kennis van regelgeving en waar je terecht kunt met vragen. Mocht u geen (bouw)vergunning nodig hebben, kan ik u adviseren en bijstaan in het uittekenen, documenteren en prijzen aanvragen voor uw project. Geen project is te klein. In mijn werkzaamheden maak ik gebruik van een aantal adviseurs in verschillende vakgebieden die, waar nodig, adviezen kunnen leveren vanuit hun expertise. Naast het ontwerpen en tekenen van gebouwen, kan ik u ook op andere gebieden bijstaan en ondersteunen.

GEEN PROJECT IS TE KLEIN

Petro van der Kuil